Route

Onze vereniging is gevestigd op Vliegveld Hilversum. Dit fraaie groene vliegveld ligt aan de zuidkant van de stad Hilversum en grenst aan de oostgrens van Nieuw-Loosdrecht. Het veld is gelegen aan de Noodweg, de weg tussen Nieuw-Loosdrecht en Hollandsche Rading.

Earth EHHV_bewerkt

Eigen vervoer

Let op met autonavigatie!

Aangezien ons officiële postadres afwijkt van de locatie van ons clubhuis, kunnen gebruikers van autonavigatie het beste een route invoeren naar de kruising van de Noodweg en de Weg op de Egelshoek te Hilversum. Dat is de hoofdingang van het vliegveld.

Bij het vliegveld aangekomen neem je niet de toegang tot het vliegveld zelf, maar sla je de weg links daarvan in, de Weg op de Egelshoek. Deze weg voert je langs de hangars van het vliegveld richting ons parkeerterrein.


Klik hier: Grotere kaart weergeven om je persoonlijke route te plannen!

Na zo'n 400 meter draai je rechtsaf het parkeerterrein van de Go.Z.C. en de parachutistenvereniging op. Hier kun je je auto parkeren. Het eerste gebouw is onze hangaar, met links daarvan ons clubhuis "De Invalshoek" met ingang en gezellig terras aan de vliegveldkant.

Openbaar vervoer

Onze club is helaas per openbaar vervoer lastiger te bereiken. Voor velen is de beste optie de trein naar station Hollandsche Rading, waarvandaan het nog drie kilometer lopen of fietsen is naar het vliegveld.

Bus 104 brengt je vanaf station Hilversum Centraal naar de Prinses Margrietstraat te Nieuw-Loosdrecht. Daarvandaan is het nog 1.400 meter lopen/fietsen.

Klik HIER voor het plannen van je OV-reis.

Eenmaal bij het vliegveld volg je de instructies zoals hier boven beschreven ('Eigen vervoer').