Contact

Aspirant-leden / geïnteresseerden

Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap van onze vereniging, meld je dan aan via ons aanmeldingsformulier. Heb je vragen over het lidmaatschap, neem dan contact op met Josselin Hoogeveen, onze tweede secretaris via info@gozc.nl.

Introductievluchten

Ben je geïnteresseerd in het maken van een introductievlucht, neem dan contact op met onze coördinator Gerard Rijerse via proefvlucht@gozc.nl. Heb je na een week nog geen reactie ontvangen op je mail, probeer het dan via telefoonnummer 035-6243863.

Een kijkje nemen

Je bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen op onze zweefvliegclub. Kijk onder het kopje ROUTE waar we te vinden zijn. Let erop dat we grofweg tussen mei en oktober op volle sterkte zijn en we (bij goed weer) daadwerkelijk vliegen in het weekend en op de woensdag. In de winterperiode zijn we druk met allerlei onderhoudswerkzaamheden. Er wordt dan dus niet gevlogen, maar je bent evengoed welkom!

Bestuurlijke zaken

Alle externe communicatie en zaken van bestuurlijke aard kunnen gericht worden aan onze secretaris Jan Gründemann: secretaris@gozc.nl.

Postadres

Gooise Zweefvliegclub
Noodweg 49
1213 PW Hilversum

Let op: dit adres komt niet overeen met de feitelijke locatie van ons clubhuis. Zie ROUTE voor instructies hoe ons te bereiken.

Telefoon

Telefoonnummer clubhuis: 035-5771353.
Let op: dit nummer wordt slechts opgenomen op dagen dat we actief zijn.